• home
 • video
 • pas verschenen

  Ashley Young wordt opnieuw ploegmaat van Lukaku en verhuist naar Inter

  Het wintert in de Europese competities en dus kunnen clubs hun slag slaan op de transfermarkt. Wie verhuist er in januari? Hier vind je een overzicht van de belangrijkste buitenlandse transfers.

  Het transfernieuws uit het buitenland

  1. 21 uur 36. Ashley Young wordt opnieuw ploegmaat van Lukaku en verhuist naar Inter. Ashley Young is officieel een speler van Inter. De 34-jarige Britse verdediger maakt na 9 jaar bij Manchester United de overstap naar de Serie A. Bij Inter tekent hij een contract voor een half jaar met optie op een bijkomend seizoen. Young vindt bij zijn nieuwe ploeg zijn ex-Manchester United-ploegmaats Romelu Lukaku en Alexis Sanchez terug. United zou 1,5 miljoen euro ontvangen voor Young.
  2. 16 uur 23. Hannover huurt Guidetti van Alaves. De Zweedse aanvaller John Guidetti maakt het seizoen vol in de Duitse tweede klasse. Guidetti wordt door Alvaves tot juni uitgeleend aan Hannover. De 27-jarige spits hoopt in Duitsland minuten te vergaren met het oog op het EK. Bij Alaves kwam hij dit seizoen nog maar 6 keer in actie.
  3. 17-01-2020.
  4. 15 uur 55. Contract De Pauw ontbonden. Rizespor heeft het contract van Nill De Pauw ontbonden. De Belgische middenvelder kwam in de zomer over van Zulte Waregem, maar in Turkije kwam hij amper aan 8 wedstrijden. De 30-jarige De Pauw is nu dus een vrije speler.
  5. 16-01-2020.
  6. 20 uur 47. Todibo wordt ploegmaat van Raman. Schalke 04 heeft 1,5 miljoen euro op tafel gelegd om Jean-Clair Todibo tot het einde van het seizoen te huren. De Franse centrale verdediger van 20 jaar kwam een jaar geleden over van Toulouse, na een strijd met Juventus, maar bij Barcelona is hij amper gebruikt. Schalke kon een aankoopoptie bedingen van 25 miljoen euro.
  7. 15-01-2020.