Ga naar de inhoud
" "
Halle-Gooik is er niet in geslaagd om de Final 4 te halen.

Halle-Gooik redt de eer in laatste groepsduel CL Futsal

 do 21 november 2019 17:00

Halle-Gooik is er niet in geslaagd zich te plaatsen voor de Final Four van de Champions League Futsal. Na verlies in de eerste 2 groepsduels was de kwalificatie weg, maar de Belgische kampioen kon Moskou wel verlaten met een zege in de derde groepsmatch.

uitslagen
Dobovec (Svn) Halle-Gooik 3-1
KPRF (Rus) Halle-Gooik 2-1
Halle-Gooik Mostar (Bos) 8-3
    M W V D +/- ptn
1. Dobovec (Svn) 2 2 0 0 9-2 6
2. KPRF (Rus) 2 2 0 0 9-3 6
3. Halle-Gooik 3 1 2 0 10-8 3
4. Mostar (Bos) 3 0 3 0 6-21 0

Enkel de groepswinnaar plaatst zich voor de Final Four van de Champions League, die tussen 23 en 26 april plaatsvindt.

Fase per fase

17:09

Halle-Gooik verlaat Moskou met eerredder

In een duel tussen 2 teams die hun eerste 2 duels hadden verloren, trok Halle-Gooik aan het langste eind. Mostar uit Bosnië ging met 8-3 de boot in. De Belgen kwamen nochtans snel 0-2 achter. Grello milderde, maar de Belgische kampioen slikte meteen daarna de 1-3. Dat was het moment waarop Halle-Gooik de match in handen nam. Mostar kwam er niet meer aan te pas en Leo (2), Patias, Teixera, Diogo en Tomic (2) maakten 7 goals op een rij. Diogo miste voor de rust ook nog een penalty.
20/11/19
19:36

Weer net niet voor Halle-Gooik

Halle-Gooik weet al na 2 matchen dat het de Final Four niet zal halen. Nochtans kwam het tegen de Russen van KPRF net als tegen Dobovec op voorsprong, dankzij Dujacquier. Maar andermaal kon het die voorsprong niet vasthouden. Foekin en Romulo zorgden voor de 2-1-eindstand. Dobovec en KPRF vechten vrijdag om het enige ticket voor de Final Four. Halle-Gooik en Mostar beslissen onder elkaar wie de laatste plaats vermijdt.
19/11/19
16:40

Halle-Gooik kraakt in slotfase

Halle-Gooik heeft zijn openingswedstrijd in de eliteronde verloren. Carpes zette de Belgische kampioen nochtans vroeg op rozen tegen het Sloveense Dobovec en Halle-Gooik hield die 0-1 lange tijd vast. In de slotfase liep het toch nog mis. Een goal van Turk, een eigen doelpunt van Diogo en Cujec bezorgden de Slovenen een gevleide overwinning. Woensdag treft Halle-Gooik KPRF uit Rusland.
16:39
Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
15:41

Haalt Halle-Gooik de Final Four?

Halle-Gooik heeft zich voor het 2e jaar op een rij geplaatst voor de Eliteronde. Kunnen ze zich deze keer wel plaatsen voor de Final Four van de Champions League? Dan zullen ze hun groep met Dobovec (Svn), Mostar (Bos) en KPRF (Rus) moeten winnen.