• home
 • video
 • pas verschenen

  Müller en Lewandowski flikken het ook in de beker voor Bayern München

  Bayern München neemt het in de finale van de Duitse beker op tegen Bayer Leverkusen. Bayern vloerde in zijn halve finale Frankfurt, dinsdagavond prikte Leverkusen het sprookje van vierdeklasser Saarbrücken al stuk. 

  Fase per fase

  1. 23 uur 09. Nog maar eens Müller en Lewandowski. Bayern München ligt nog altijd op koers voor de treble. Tegen Frankfurt was de dominantie minder groot, of toch zeker niet op het scorebord.  In de eerste helft was er geen vuiltje aan de lucht voor Bayern. Perisic opende de score na een kwartier op aangeven van Müller, die zijn 23e assist van het seizoen afleverde. Bayern rekende zich al rijk, maar voetbalde zichzelf in slaap. Frankfurt profiteerde 20 minuten voor tijd met de gelijkmaker, maar uiteindelijk had Lewandowski toch weer het laatste woord. De Poolse sluipschutter legde een kwartier voor tijd de 2-1-eindstand vast. Op 4 juli probeert het tegen Leverkusen een 20e beker in de clubgeschiedenis te bemachtigen.  .
  2. 10-06-2020.
  3. 22 uur 45. Leverkusen wipt vierdeklasser Saarbrücken (0-3). Bayer Leverkusen heeft zich zonder veel moeite geplaatst voor de Duitse bekerfinale. Bekersensatie Saarbrücken had zich tot in de halve finales gestunt, maar nu was het geluk van de vierdeklasser op. Saarbrücken kwam amper aan de bal en na 20 minuten keek het al tegen een dubbele achterstand aan. Na de rust prikte Demirbay de bekerdroom van de vierdeklasser helemaal stuk. Leverkusen moet nu afwachten of het in Berlijn strijdt tegen Bayern München of Eintracht Frankfurt, die morgen in actie komen.  .
  4. 22 uur 40.
  5. 09-06-2020.
  6. 13 uur 27. Halve finales vinden plaats op 9 en 10 juni. De Duitse voetbalbond heeft bekendgemaakt dat de halve finales van de beker zullen plaatsvinden op 9 en 10 juni op de planning staan. Op 9 juni ontvangt vierdeklasser Saarbrücken in eigen stadion Bayer Leverkusen. Daags nadien speelt Bayern München gastheer voor Eintracht Frankfurt. De finale volgt in het Olympiastadion in Berlijn op 4 juli. Alle wedstrijden zullen achter gesloten deuren plaatsvinden. .
  7. 27-05-2020.
  8. 03-03-2020.