• home
 • video
 • pas verschenen

  Ronaldo wijst Juventus de weg naar de halve finales van de Coppa Italia

  Na Napoli heeft ook Juventus zich geplaatst voor de halve finales van de Italiaanse beker. Cristiano Ronaldo zette Juventus op weg naar een comfortabele 3-1-overwinning tegen AS Roma.

  Fase per fase

  1. 22 uur 48. Juventus is maatje te groot voor Roma. Juventus heeft zich bij Napoli geschaard in de halve finales van de Coppa Italia. Tegen AS Roma onderging de Oude Dame het spel in de openingsfase van de wedstrijd, tot Cristiano Ronaldo de puntjes op de i zette met een overhoeks schot. De Romeinen gingen vervolgens nog voor de rust helemaal door de knieën, na goals van Bentancur en Bonucci. Na de koffie milderde Ünder nog voor de bezoekers, maar daar bleef het bij: 3-1.
  2. 22-01-2020.
  3. 22 uur 47. Napoli tankt vertrouwen tegen Lazio. Een lichtpuntje voor Napoli in een pover seizoen: de club staat in de halve finales van de Italiaanse beker. In een wedstrijd gekruid met twee rode kaarten - eentje aan elke kant - en een zeldzame penaltymisser van Lazio-spits Immobile was een vroeg doelpunt van Insigne beslissend. De pocketspits van Napoli scoorde al na 2 minuten en die 1-0 bleek na afloop het enige doelpunt. Dries Mertens keek geblesseerd toe.
  4. 22 uur 46.
  5. 21-01-2020.
  6. 23 uur 10. Roma wipt Parma. AS Roma heeft zich als laatste club geplaatst voor de kwartfinales van de Italiaanse beker. De Romeinen wonnen donderdagavond met 0-2 op het veld van Parma. Lorenzo Pellegrini was de auteur van beide goals. De middenvelder trof twee keer raak na de rust, waarvan één keer vanaf de stip. In de volgende ronde neemt Roma het op tegen Juventus.
  7. 16-01-2020.
  8. 19 uur 57. Piatek herleeft tegen SPAL. Krzysztof Piatek is er nog niet in geslaagd om zijn wonderseizoen te herhalen, maar tegen SPAL kon de Pool toch nog eens schitteren, met een goal en een assist. Het is nog maar de 5e goal van het seizoen voor Piatek.