• home
 • video
 • pas verschenen

  Ronaldo laat vanaf de stip Milan weer met frustraties achter

  In de Coppa Italia zijn we aan de halve finales toe. In de heenmatchen deden de Milanese clubs een mindere tot slechte zaak.

  Fase per fase

  1. 22 uur 45. Juventus versiert de beste papieren na strafschop. AC Milan trekt begin maart met een 1-1 naar Turijn. Milan speelde een voortreffelijke wedstrijd tegen Juve, maar botste op een uitstekende doelman Buffon. Op het uur moest de Italiaanse legende zich dan toch gewonnen geven op de inzet van Rebic. 20 minuten voor tijd viel Milan met z'n tienen na een tweede gele kaart van Hernandez en in de extra tijd betaalde het daar een prijs voor. Calabria beroerde de poging van Ronaldo met zijn hand, de doelpuntenmachine bedankte de tussenkomst van de VAR en legde de 1-1 vanaf de stip vast. Alexis Saelemaekers viel na 80 minuten in bij Milan, dat het in de return zonder de geschorste Ibrahimovic moet proberen te klaren.
  2. Juve en Ronaldo hadden het niet onder de markt. 22 uur 43.
  3. Rebic bracht Milan verdiend op 1-0. 22 uur 43.
  4. Ibrahimovic slikte geel en mist de return. 22 uur 43.
  5. 13-02-2020.
  6. 22 uur 59. Napoli wint bij Inter. Juventus was de enige Italiaanse ploeg die Inter dit seizoen kon verslaan, maar daar is met Napoli een nieuw lid van de club bijgekomen. Een prachtige krul van Fabian Ruiz besliste de match in het voordeel van Napoli, waar Mertens nog eens een basisplaats kreeg. Ook bij Inter stond er met Lukaku een Belg aan de aftrap. Het was Eriksen die het dichtst bij de gelijkmaker kwam, zijn schot raakte de paal.
  7. 12-02-2020.
  8. 22 uur 57. Eriksen debuteert, Inter wint. Inter staat in de halve finales van de Coppa Italia. De Milanezen versloegen Fiorentina met 2-1 in een wedstrijd waarin Christian Eriksen na 66 minuten zijn debuut mocht maken. De Deen viel in bij 1-1, na goals van Candreva en Caceres, en zag Barella meteen de 2-1 maken. Daar had Fiorentina geen antwoord meer op. Bij Inter, dat in de halve finales Napoli treft, werd Romelu Lukaku in de slotfase vervangen.