• home
 • video
 • pas verschenen

  Duivelse vakantiekiekjes: Origi loopt ploegmaat Wijnaldum tegen het lijf

  De Rode Duivels kunnen na de EK-kwalificatiewedstrijden en een lang seizoen eindelijk op vakantie. Op deze pagina kun je de komende weken volgen wat onze voetballers zoal uitspoken in hun vakantie.

  Fase per fase

  1. 06 uur 59. Origi in Miami. Divock Origi loopt op vakantie in Miami Liverpool-ploegmaat en Oranje-speler Georginio Wijnaldum tegen het lijf. Zouden ze samen nog een keer de Champions League-overwinning vieren?
  2. 01-07-2019.
  3. 08 uur 46. Lukaku dunkt in LA. Romelu Lukaku trekt tijdens de zomerbreak traditiegetrouw naar Los Angeles. Dit jaar is hij er samen met Samuel Armenteros (ex-Anderlecht) op vakantie. Op een basketbalterrein op Venice Beach dunkt hij zoals NBA-speler Russell Westbrook.
  4. 08 uur 44. Lukaku op het basketbalterrein:.

   Lukaku op het basketbalterrein:

  5. 27-06-2019.
  6. 08 uur 40. Ibiza is de place to be. Ibiza is niet alleen een toeristische trekpleister voor Duitsers, Engelsen en andere fuifbeesten, ook de Rode Duivels brengen graag tijd door op het Spaanse eiland. Na Axel Witsel spotten we er nu Toby Alderweireld. Op Instagram post de verdediger een foto met zijn vrienden.
  7. 08 uur 39.
  8. 26-06-2019.
  9. 09 uur 58. Axel Witsel dineert met ex-Zenit-maats op Ibiza. Voetballers frequenteren al eens dezelfde vakantieplaatsen. Zo liepen Axel Witsel, de Portugees Danny en de Italiaan Domenico Criscito elkaar tegen het lijf op Ibiza. De drie waren jarenlang ploegmaats bij Zenit. Met als uitvlucht "The Best of Zenit" gingen ze met hun respectieve eega's dineren in Lio.
  10. Witsel: "The best of Zenit". 09 uur 58.