• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Babel ruilt het wit en zwart van Besiktas voor dat van Fulham

  Met het nieuwe jaar is ook de transfermarkt in het voetbal weer geopend. Tot het einde van de maand kunt u op deze pagina de belangrijkste transfers in het buitenlandse voetbal volgen.

  Fase per fase

  1. Babel keert terug naar de Premier League

   Ryan Babel (32) heeft een contract getekend tot het einde van het seizoen bij degradatiekandidaat Fulham in Engeland. Hij verlaat Besiktas waar hij speelde sinds januari 2017 en een sterkhouder was. Besiktas kent financiële moeilijkheden en probeert af te raken van enkele zware contracten. Eerder werd het contract van Pepe ontbonden. In de Premier League verdedigde Babel van 2007 tot 2011 al de kleuren van Liverpool. Fulham staat dit seizoen na 22 speeldagen voorlaatste.
  2. Ook Wöber naar Sevilla

   Sevilla heeft ook een verdediger beet. Het haalt Max Wöber weg bij Ajax. De Nederlandse club zou 10,5 miljoen euro krijgen voor de verdediger.
  3. Sevilla neemt Munir over van Barcelona

   Munir El Haddadi moet zijn voetbalcarrière nieuw leven inblazen bij Sevilla. De aanvaller was overbodig bij Barcelona. De Spaans topclub vangt iets meer dan 1 miljoen euro voor de 23-jarige aanvaller. Munir speelde 56 wedstrijden voor Barça en vond daarin 12 keer de weg naar het doel.