• home
 • video
 • pas verschenen

  Anderlecht, met Vanden Borre in de basis, speelt gelijk tegen Livingston

  Na een weekje rust trekken de Belgische eersteklassers naar zonnigere oorden om zich voor te bereiden op het slot van de competitie. Volg al het nieuws van de winterstages op deze pagina.

  Fase per fase

  1. 17 uur 32. Blessure voor Trebel? Niet zo goed voor Anderlecht was dat Trebel zich leek te blesseren bij zijn doelpunt. De Franse middenvelder moest even bekomen en deed teken naar de bank van Anderlecht dat het niet meer ging.
  2. 17 uur 30.
  3. 17 uur 28. Anderlecht verliest van Duitse tweedeklasser. Anderlecht heeft zijn tweede oefenmatch van de winterstage verloren. Tegen Heidenheim, club uit de tweede Duitse Bundesliga, werd het 2-1. Anderlecht kwam 2-0 achter in de tweede helft, Adrien Trebel scoorde in de slotminuten de eerredder na een knappe actie.
  4. 17 uur 26.
  5. 13-01-2019.
  6. 20 uur 03. Anderlecht klopt Hoffenheim.

   Anderlecht klopt Hoffenheim

  7. 19 uur 31. Antwerp de boot in tegen Augsburg. Ook seizoensrevelatie Antwerp speelde tegen een Duitse tegenstander. Het verloor met 3-1 van Augsburg, de 15e uit de Bundesliga, met 3-1. Bernier scoorde pas in de slotminuut de aansluitingstreffer.
  8. 19 uur 27. Genk wint niet van Schalke, Charleroi klopt Sankt-Pauli. Competitieleider Racing Genk is tegen Schalke 04 niet verder geraakt dan een 2-2-gelijkspel. Dewaest en Trossard waren de Limburgse doelpuntenmakers. Het was voor Genk de laatste oefenwedstrijd op stage in Benidorm (Spanje). Ook Charleroi nam het in Spanje op tegen een Duitse tegenstander. Het versloeg tweedeklasser Sankt-Pauli in Oliva met 3-2.