Lokeren San Pedro del Pinatar (Spa) 7-14 januari
Moeskroen Chiclana de la Frontera (Spa) 5-12 januari
STVV San Pedro del Pinatar (Spa) 5-12 januari
Waasland-Beveren San Pedro del Pinatar (Spa) 5-12 januari
Zulte Waregem Marbella (Spa) 6-13 januari

Anderlecht, met Vanden Borre in de basis, speelt gelijk tegen Livingston

zo 13 januari 2019 18:34

Na een weekje rust trekken de Belgische eersteklassers naar zonnigere oorden om zich voor te bereiden op het slot van de competitie. Volg al het nieuws van de winterstages op deze pagina.

20:10
17:32

Blessure voor Trebel?

Niet zo goed voor Anderlecht was dat Trebel zich leek te blesseren bij zijn doelpunt. De Franse middenvelder moest even bekomen en deed teken naar de bank van Anderlecht dat het niet meer ging.
17:30
Adrien Trebel moest even bekomen na zijn doelpunt.
17:28

Anderlecht verliest van Duitse tweedeklasser

Anderlecht heeft zijn tweede oefenmatch van de winterstage verloren. Tegen Heidenheim, club uit de tweede Duitse Bundesliga, werd het 2-1. Anderlecht kwam 2-0 achter in de tweede helft, Adrien Trebel scoorde in de slotminuten de eerredder na een knappe actie.

Antwerp de boot in tegen Augsburg

Ook seizoensrevelatie Antwerp speelde tegen een Duitse tegenstander. Het verloor met 3-1 van Augsburg, de 15e uit de Bundesliga, met 3-1. Bernier scoorde pas in de slotminuut de aansluitingstreffer.
19:27

Genk wint niet van Schalke, Charleroi klopt Sankt-Pauli

Competitieleider Racing Genk is tegen Schalke 04 niet verder geraakt dan een 2-2-gelijkspel. Dewaest en Trossard waren de Limburgse doelpuntenmakers. Het was voor Genk de laatste oefenwedstrijd op stage in Benidorm (Spanje). Ook Charleroi nam het in Spanje op tegen een Duitse tegenstander. Het versloeg tweedeklasser Sankt-Pauli in Oliva met 3-2.
19:25

Hazard (rechts) speelde 70 minuten tegen Standard:

19:22

Standard klopt Thorgan Hazard

Standard heeft zijn winterstage in Marbella (Spanje) afgesloten met een 0-2-zege tegen Borussia Mönchengladbach. Emond scoorde voor de rust, Mpoku verdubbelde erna. Bij Mönchengladbach stond Thorgan Hazard in de basis. Hij werd na 70 minuten spelen vervangen.
17:16

Moeskroen verslaat Nürnberg. Kubo (ex-Gent) scoort voor de "bezoekers".

17:05

Cercle gelijk, Lokeren wint

Cercle Brugge kwam tegen Stuttgart 2-0 achter na twee treffers van Duits ex-international Mario Gomez. Dankzij De Belder en Bongiovanni sleepte de Vereniging toch nog een gelijkspel uit de brand. Lokeren won dan weer van Hearts (Schotland) met 1-0 dankzij Jovanovic.