• home
 • video
 • pas verschenen

  Halle-Gooik bijt tanden stuk op Dobovec en grijpt naast Final Four

  Halle-Gooik heeft zich niet geplaatst voor de Final Four in de eliteronde van de Champions League futsal. Het won zijn openingswedstrijd, maar verloor de twee wedstrijden nadien, niet voldoende voor een plek bij de Final Four.

  Fase per fase

  1. Halle-Gooik grijpt naast Final Four

   Halle-Gooik heeft in het Litouwse Alytus zijn derde en laatste groepswedstrijd in de eliteronde van de Champions League verloren. Het Sloveense Dobovec haalde het met 5-4. Gonzalo Galan Carsi (2x), Diogo en Alessandro Patias scoorden voor de Belgische landskampioen. Het grijpt zo naast een ticket voor de Final Four.
  2. Halle-Gooik verliest nipt van topclub

   Gisteren won Halle-Gooik zijn opener van de eliteronde met 2-5, vanmiddag beet de Belgische kampioen net in het zand tegen het Spaanse Inter FS, de topclub van superster Ricardinho. Patias (2) en Leo namen de Belgische doelpunten voor hun rekening in de 3-4-nederlaag. Zaterdag speelt Halle-Gooik nog tegen Dobovec. Enkel de groepswinnaar stoot door naar de Final Four.
  3. Vytis - Halle-Gooik 2-5

   Halle-Gooik is prima begonnen aan de eliteronde in Litouwen. Thuisploeg Vytis ging met 5-2 voor de bijl. Morgen volgt een zwaardere klus. Dan staat de Belgische Futsalkampioen tegenover Intermovistar Madrid, de club van superster Ricardinho. De Spanjaarden wonnen met 5-1 van de Sloveense kampioen Dobrovec.