• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Werder kan Bayern niet uit bekerfinale tegen Leipzig houden

  Bayern München heeft Hamburg en Leipzig vergezeld naar de halve finales  van de Duitse beker. Dat verliep niet zonder slag of stoot tegen tweedeklasser Heidenheim.

  Halve finales
  Werder Bremen Bayern München 2-3
  Hamburg (II) RB Leipzig 1-3

  Fase per fase

  1. Bayern-Leipzig is de finale

   RB Leipzig plaatste zich gisteren al ten koste van tweedeklasser Hamburg voor de finale en weet sinds vanavond dat het daar het onvermijdelijke Bayern München zal tegenkomen. Bayern leek een rustige avond tegemoet te gaan tegen Werder, maar met een snel dubbel salvo van de ploeg uit Bremen gingen beide teams zij aan zij de slotfase in. Dankzij een penaltygoal van Lewandowski, zijn 2e van de avond, bereikt Bayern toch zijn 11e finale sinds 2003.
  2. Bremen voorbij Schalke

   Werder Bremen heeft zich als laatste onder de laatste 4 geschaard. Met doelpunten van Rashica en Klaassen in de 2e helft riep het ex-team van Kevin De Bruyne en Jelle Van Damme Schalke 04 een halt toe in de kwartfinales.
  3. Bayern met 10 voorbij tweedeklasser in knotsgekke wedstrijd

   Bayern München heeft zich met erg veel moeite geplaatst voor de halve finales van het Duitse bekertoernooi. De Duitse kampioen moest zich flink inspannen tegen tweedeklasser Heidenheim. Bij de rust stond Bayern voor eigen publiek 1-2 achter, na 90 minuten stond er 5-4 op het scorebord van de Allianz Arena. Goretzka, Gnabry, Müller en Lewandowski (2x) maakten de doelpunten voor Bayern, dat al na een kwartier met z'n tienen voort moest na rood voor Süle. Volgend weekend volgt in de Bundesliga de klassieker tegen Dortmund.
  4. Lewandowski en Hummels hebben de halve finales bereikt met Bayern.