• home
 • video
 • pas verschenen

  Liveblog Rode Duivels: hersteltraining op de fiets, Januzaj "werkt aan herstel"

  De Rode Duivels konden vandaag bezinnen over hun felbevochten terugkeer in de 1/8e finale tegen Japan (3-2). De selectie had een vrije dag, maar de spelers gingen toch een eindje fietsen.

  De dag van de Rode Duivels:

  • coach Martinez gunt de spelers een dagje rust
  • de training en de persconferenties zijn afgelast

  Fase per fase

  1. 19 uur 17. "Ik denk er ook aan om het programma van donderdag te veranderen, hier te blijven en dus niet te trainen in Kazan. We kunnen hier donderdagvoormiddag trainen en in de namiddag vliegen. Op die manier kunnen we hier toch drie dagen werken vooraleer we weer moeten reizen". Roberto Martinez.
  2. 19 uur 17. "Deze dagen staan dan ook vooral in het teken van herstel. De wedstrijd tegen Japan was veeleisend en de spelers zullen er hun voordeel uit halen als ze even hun voetbalschoenen niet hoeven aan te trekken". Roberto Martinez.
  3. 19 uur 15. Adnan Januzaj zat gisteren wel op de bank tegen Japan, maar had sowieso niet kunnen invallen. De doelpuntenmaker van tegen Engeland wordt nu klaargestoomd voor de match tegen Brazilië. "Hij heeft op training een stevige trap op zijn knie gekregen. Het is geen structureel probleem, op de scans was er niets te zien. Zijn knie is gekneusd en momenteel werkt hij aan zijn herstel", legt bondscoach Roberto Martinez uit.
  4. 15 uur 47. Martinez: "Als we de bal hebben, moeten we Brazilië ook pijn doen".

   Martinez: "Als we de bal hebben, moeten we Brazilië ook pijn doen"

  5. 14 uur 49. Adnan Januzaj revalideert met Lieven Maesschalck.

   Adnan Januzaj revalideert met Lieven Maesschalck

  6. 13 uur 08. Rust en verzorging. De bond heeft het programma van de nationale ploeg getweet. Vanochtend en vanmiddag staan rust en verzorging op het programma. Om 17u kan wie wil wat bewegen.