• home
 • video
 • pas verschenen

  Speelvogel Hazard dolgelukkig in "kindvriendelijk hotel"

  De Rode Duivels zijn aangekomen in Rusland. In de Moscow Country Club mocht speelvogel Hazard zich meteen laten gaan. Volg op deze pagina hun eerste WK-dag.

  Fase per fase

  1. 18 uur 45. Rode Duivels mogen zich nog even ontspannen. De Rode Duivels hebben in het hotel meteen de fietsen gevonden en een speelse Hazard claimde meteen de gocart. "Gelukkig hebben we een kindvriendelijk hotel", grapt Simon Mignolet op Twitter.
  2. 17 uur 48. Duivels in vijfsterrenhotel. De Rode Duivels zijn ondertussen in hun hotel aangekomen. De Moskou Country Club is een vijfsterrenresort, zo'n 30 kilometer buiten de stad. Morgennamiddag trainen ze een eerste keer. .
  3. 16 uur 05. "Nu kun je het WK pas echt voelen. We willen er nu echt aan beginnen. We kijken uit naar de komst van onze supporters die met 25 vliegtuigen naar hier komen. Ik ben benieuwd hoe we samen met hen in het toernooi zullen groeien", zei Martinez nog.
  4. 16 uur 02. "Het is een mooie dag. We zijn goed vertrokken in Brussel. Het was een aangename vlucht met een mooie landing. Ik heb onderweg wat voetbal gekeken, iets gegeten en een beetje geslapen.". Bondscoach Roberto Martinez.
  5. 15 uur 44. Martinez: "We kunnen niet wachten om eraan te beginnen" (Engels).

   Martinez: "We kunnen niet wachten om eraan te beginnen" (Engels)

  6. 15 uur 40. Meunier: "We hebben vooral gekaart op het vliegtuig" (Frans).

   Meunier: "We hebben vooral gekaart op het vliegtuig" (Frans)