• home
 • video
 • pas verschenen

  Witsel en Mignolet trainen met groep, De Bruyne, Carrasco en Vertonghen ontbreken

  Vandaag kwamen de Duivels voor het eerst weer bij elkaar na de 0-0 tegen Portugal en na de herleiding van de WK-selectie van 28 naar 24. Kompany, Vermaelen, De Bruyne, Carrasco en Vertonghen ontbraken, Witsel sloot na een week kniepijn weer bij de groep aan.

  Fase per fase

  1. 13 uur 33. Nog 2 oefenduels in Brussel. Voor ze naar het WK vertrekken, spelen de Rode Duivels nog 2 oefenduels: woensdag tegen Egypte en maandag tegen Costa Rica. Die vinden allebei in Brussel plaats.
  2. 13 uur 33. Witsel en Mignolet. Axel Witsel werkte vorige week alleen, omdat hij met kniepijn uit China terugkwam. Hij sloot vandaag weer bij de groep aan. Ook Simon Mignolet was voor het eerst bij de groepstraining. De doelman van Liverpool kreeg een week extra rust door de Champions League-finale.
  3. 13 uur 31. Geen Kompany, Vermaelen, De Bruyne, Carrasco en Vertonghen. 19 Rode Duivels, onder wie 3 keepers, kwamen op het trainingsveld. Kompany, die zaterdag uitviel met een liesblessure, Vermaelen, die al heel de tijd individueel werkt voor zijn hamstringletsel, De Bruyne, Carrasco en Vertonghen ontbraken. Zij werkten individueel.
  4. 13 uur 28. Maandag eerste dag met 24. Vandaag kwamen de Rode Duivels die geselecteerd zijn voor het WK, een eerste keer bijeen in Tubeke. De afvallers (Jordan Lukaku, Benteke, Kabasele en Sels) waren er niet meer bij. Laurent Ciman, als reserve voor Kompany, wel. .