Ga naar de inhoud
Axel Witsel sukkelde vorige week met zijn knie.
Witsel verscheen weer op het trainingsveld na een weekje binnen.

Witsel en Mignolet trainen met groep, De Bruyne, Carrasco en Vertonghen ontbreken

 ma 4 juni 2018 13:35

Vandaag kwamen de Duivels voor het eerst weer bij elkaar na de 0-0 tegen Portugal en na de herleiding van de WK-selectie van 28 naar 24. Kompany, Vermaelen, De Bruyne, Carrasco en Vertonghen ontbraken, Witsel sloot na een week kniepijn weer bij de groep aan.

Fase per fase

15:03
Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
15:02
Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
13:33

Nog 2 oefenduels in Brussel

Voor ze naar het WK vertrekken, spelen de Rode Duivels nog 2 oefenduels: woensdag tegen Egypte en maandag tegen Costa Rica. Die vinden allebei in Brussel plaats.
13:33

Witsel en Mignolet

Axel Witsel werkte vorige week alleen, omdat hij met kniepijn uit China terugkwam. Hij sloot vandaag weer bij de groep aan. Ook Simon Mignolet was voor het eerst bij de groepstraining. De doelman van Liverpool kreeg een week extra rust door de Champions League-finale.
13:31

Geen Kompany, Vermaelen, De Bruyne, Carrasco en Vertonghen

19 Rode Duivels, onder wie 3 keepers, kwamen op het trainingsveld. Kompany, die zaterdag uitviel met een liesblessure, Vermaelen, die al heel de tijd individueel werkt voor zijn hamstringletsel, De Bruyne, Carrasco en Vertonghen ontbraken. Zij werkten individueel.
13:28

Maandag eerste dag met 24

Vandaag kwamen de Rode Duivels die geselecteerd zijn voor het WK, een eerste keer bijeen in Tubeke. De afvallers (Jordan Lukaku, Benteke, Kabasele en Sels) waren er niet meer bij. Laurent Ciman, als reserve voor Kompany, wel.