• home
 • video
 • pas verschenen

  Dag van de Duivels: Ciman naar huis, ook in Sotsji trainen Vermaelen en Kompany niet mee

  Vandaag hebben de Rode Duivels de verplaatsing naar Sotsji gemaakt, waar ze maandag tegen Panama spelen in het Fisjt Stadion. Om 16.30u hebben ze getraind, Vincent Kompany en Thomas Vermaelen deden opnieuw niet mee.

  Laurent Ciman was het gespreksonderwerp van de dag

  De dag van de Rode Duivels:

  • De Rode Duivels zijn vandaag aangekomen in Sotsji, waar ze maandag om 17.00u spelen tegen Panama.
  • Laurent Ciman vloog niet mee en keerde terug naar België. Hij moet wel "stand-by" blijven.
  • Om 16.30u hebben de Rode Duivels naast het Fisjt Stadion getraind. Kompany en Vermaelen deden opnieuw niet mee met de groep.
  • Adnan Januzaj: "De tackle van De Bruyne hoort erbij. Ik ben een dribbelaar, hij wilde de bal afpakken."

  Fase per fase

  1. 19 uur 19.

  2. 19 uur 15. Einde persconferentie, einde livestream. De persconferentie met Adnan Januzaj, Dries Mertens en bondscoach Roberto Martinez zit erop. .
  3. 18 uur 50. Mertens: "Panama opeten? Voor mij zijn de 3 punten genoeg".

   Mertens: "Panama opeten? Voor mij zijn de 3 punten genoeg"

  4. 18 uur 42. Mertens: "De drie punten tellen tegen Panama". Mertens kreeg op zijn persconferentie heel wat vragen van de buitenlandse media. Onderschatten de Rode Duivels Panama? "Neen, zeker niet. Elke ploeg op een WK is goed. We weten nog niet veel over het team, maar gaan daar vanaf vanavond keihard aan werken. De overwinning is het belangrijkste. Veel scoren zou leuk zijn, maar het zijn de drie punten die tellen.".
  5. 18 uur 41. Mertens: "Jammer voor Ciman, maar we wisten het op voorhand". Na Januzaj is het de beurt aan Dries Mertens. Over afvaller Ciman: "Het is jammer voor hem, maar we wisten het op voorhand. We zijn nu nog met 23 en ik wil het enkel daarover hebben.".
  6. 18 uur 38. Januzaj: "Tackle van De Bruyne stoorde me niet". Adnan Januzaj heeft zijn zegje gedaan. Over de tackle van Kevin De Bruyne was hij kort. "Dat hoort erbij. Het zijn intense trainingen en het stoorde me niet. Ik ben een dribbelaar en hij wilde de bal afpakken.".