• home
 • video
 • pas verschenen

  Rode Duivels kunnen zich tegen Portugal uitleven op nieuwe grasmat

  Een nieuwe dag, een nieuwe training voor de nationale ploeg richting WK. Volg de actie en het nieuws vanuit Tubeke in dit artikel.

  Fase per fase

  1. 16 uur 17. Nieuwe grasmat. De Rode Duivels oefenen zaterdag tegen Portugal op een nieuwe grasmat in het Koning Boudewijnstadion. De KBVB onderhandelde ook een nieuwe contract met de Stad Brussel over het gebruik van het stadion. De nationale ploeg blijft nog minstens een jaar op de Heizel spelen, tot juni 2019.
  2. 11 uur 46. Alderweireld en co op doping getest. 6 Rode Duivels hebben vanochtend een dopingcontrole ondergaan. Het ONAD, de Franstalige dopingfederatie in ons land, voerde die uit. .
  3. 11 uur 32. 4 jongens apart. 4 spelers houden het vandaag bij een individuele oefenstonde: Thomas Vermaelen en Axel Witsel waren gisteren ook al alleen actief, nu zijn daar Marouane Fellaini en Vincent Kompany bijgekomen.
  4. 11 uur 22. 1 minuut stilte. De Rode Duivels zijn aan dag 3 van hun tweede voorbereidingsweek op de Wereldbeker begonnen. De training vanochtend werd voorafgegaan door een minuut stilte. Zo wilden de voetballers en hun entourage hulde brengen aan de slachtoffers van de moordpartij in Luik gisteren. Bij een schietpartij werden 2 politieagentes en een student gedood.