2. 29' - Doelpunt - Christophe Diandy (0 - 1)
  1. 71' - Doelpunt - Viktor Boone (2 - 2)
Challenger Pro League - speeldag 16 - 18/12/21 - 20:46
71'
Viktor Boone
71'
2 - 2

Deinze en Moeskroen hebben elkaar in evenwicht gehouden op de 16e speeldag in de 1B Pro League.Voor de rust was Moeskroen baas, na de rust maakte Deinze zijn achterstand goed: 2-2. Van zijn laatste 7 duels kon Deinze er maar 1 winnen.

Deinze eiste de bal op in het eigen stadion, maar kreeg twee rake klappen om de oren van een efficiënt Moeskroen: in een tijdsspanne van 5 minuten voor de rust scoorden de bezoekers twee keer: Diandy en Ribeiro Costa zorgden voor 0-2.

Na de pauze ging Deinze met verse moed op zoek naar eerherstel. Het dwong hoekschop na hoekschop en kans na kans af en dat loonde uiteindelijk ook. Eerst bracht Youssef Challouk de spanning terug en in minuut 70 maakte Viktor Boone gelijk.

In de stand springt Deinze voorlopig naar de derde plaats, maar het heeft wel 2 wedstrijden meer gespeeld dan RWDM, dat vierde is.