5. 90+3' - Doelpunt - Erdon Daci (0 - 1)
Challenger Pro League - speeldag 13 - 27/11/21 - 20:48
Erdon Daci
0 - 1
Erdon Daci
90+3'

In een slappe 1B-partij tussen Lommel en Westerlo is er toch een winnaar uit de bus gekomen. De autoritaire leider won na een doelpunt in de toegevoegde tijd.

Doelpunt:

93' Daci 0-1

Gevleide zege

Een hoogstaande wedstrijd kregen de supporters in het Soevereinstadion niet geserveerd. Kansen waren schaars en als die er waren, stond het vizier niet op scherp.

Tot in de 93e minuut Daci met zijn hoofd de 3 punten mee naar Westerlo mocht nemen. Een gevleide zege voor de bezoekers aan de Gestelsedijk.

Zo blijft Westerlo autoritair leider in 1B met 10 punten voorsprong op Waasland-Beveren. Lommel ligt in 6e positie.