4. 90' - Doelpunt - Joan Simun Edmundsson (1 - 1)
Challenger Pro League - speeldag 11 - 07/11/21 - 20:02
90'
Joan Simun Edmundsson
1 - 1
90'

Westerlo heeft de topper in eerste klasse B tegen Waasland-Beveren niet kunnen winnen. De thuisploeg had de zege binnen handbereik na een goal van Daci, maar net voor het einde maakte Edmundsson nog gelijk. Door de puntendeling blijft de kloof tussen de leider en Waasland-Beveren 7 punten.

Westerlo huppelt door de competitie dit seizoen, maar tegen eerste achtervolger Waasland-Beveren moest de leider toch stevig aan de bak. De thuisploeg vond geen gaatjes in de Wase muur en bij de rust stond de brilscore nog op het bord. De beste kans was er zelfs een voor de bezoekers, maar de kopbal van Verstraete werd nog van de lijn gehaald.

In de tweede helft bleef Westerlo wel aandringen en uiteindelijk leek Daci voor de verlossing te zorgen. Hij duwde de voorzet van Jordanov binnen: 1-0. Diezelfde Daci had enkele minuten later ook de 2-0 moeten scoren, maar dit keer miste hij.

En dat kwam Westerlo duur te staan want in minuut 89 kwamen de bezoekers nog langszij met dank aan Edmundsson. In de stand verandert er zo niets, de kloof tussen beide ploegen blijft steken op 7 punten.