4. 90' - Verv. Raphael Lecomte door Bafode Dansoko
    5. 90+5' - Geel - Alexander Maes
    Challenger Pro League - speeldag 9 - 23/10/21 - 20:51

Deinze heeft op de valreep een punt overgehouden aan zijn bezoek aan Lierse-Kempenzonen. Lierse was erg dicht bij de zege, maar slikte nog een goal in de extra tijd. Toch is er voor Deinze niet echt reden om te feesten. Voor de vijfde match op een rij kon de ploeg van Wim De Decker niet winnen.

Deinze kwam op het einde van de eerste helft op voorsprong nadat Schuermans een voorzet te zwak ontzette. De bal kwam voor de voet van Hendrickx en die scoorde in de verste hoek.

Lierse moest lang wachten tot zijn drang om gelijk te maken, beloond werd. Limbombe was te snel en te bewegelijk voor de Deinze-verdediging en werd in het strafschopgebied tegen de grond gewerkt. Een terecht penalty voor de thuisploeg, die werd omgezet door Alexander Maes.

De spelers van Lierse maakten bij het juichen en in het spel duidelijk dat ze meer wouden en dat loonde meteen. Limbombe was opnieuw sneller dan iedereen en scoorde twee minuten na de 1-1 met een laag schot door de benen van doelman Vandenberghe de 2-1 (zie video).

De zege leek veilig, maar dat was zonder Deinze-invaller Dansoko. Met een heerlijke streep scoorde hij in de extra tijd de gelijkmaker: 2-2.

De 2-1 van Limbombe