5. 90' - Doelpunt - Abdelhafid Sabri (0 - 4)
Challenger Pro League - speeldag 13 - 04/12/20 - 20:00
90'
Abdelhafid Sabri
0 - 4
90'

Seraing had weinig moeite om Club NXT opzij te zetten. Na een halfuur scoorde N'Diaye de 0-3 voor de bezoekers en was de wedstrijd gespeeld. Club NXT blijft zo steken op één zege in 1B.

De jonge spelersgroep van Club NXT stond voor een moeilijke opdracht tegen de nummer 2 in de competitie. Seraing liet dan ook vroeg in de wedstrijd voelen dat het de betere ploeg was. Al na 13 minuten maakte Jallow de openingstreffer.

Met zijn 16e goal dit seizoen verdubbelde Mikautadze de score voor de bezoekers. Op het halfuur viel de wedstrijd in een beslissende plooi. Na de goal van N'Diaye leek de veer gebroken bij de thuisploeg.

Seraing nam wat gas terug in de tweede helft. Een minuut voor tijd legde Al Badaoui de zware 0-4 eindstand vast. Club NXT blijft zo op één zege steken onderaan het klassement. Seraing legt door de overwinning de druk bij leider Union.

• 13' Jallow: 0-1
  • 19' Mikautadze: 0-2
  • 30' N'Diaye: 0-3
  • 89' Al Badaoui: 0-4