4. 90+4' - Doelpunt - Manfred Ugalde (1 - 2)
Challenger Pro League - speeldag 5 - 27/09/20 - 16:01
90+4'
Manfred Ugalde
90+4'
1 - 2

In de 1B Pro League heeft Deinze Lommel SK verslagen met 1-2. De aansluitingstreffer van de thuisploeg kwam veel te laat. In het klassement kamperen de twee ploegen in de middenmoot: Deinze heeft 6 punten, Lommel eentje meer.

Na twee weken zonder wedstrijd door de uitgestelde wedstrijd tegen Westerlo, trok Deinze met frisse benen naar Lommel.

Na een studieronde van dik 10 minuten versierde Mertens een penalty voor de bezoekers. Mertens probeerde het zelf vanaf elf meter, maar miste. Ook Staelens miste in de rebound.

Staelens kreeg niet veel later nog een kans, nu stond de paal in de weg. Vlak voor de rust lukte het Staelens dan toch van dichtbij na goed voorbereidend werk van Challouk.

Ook na de rust bleef Deinze baas. Na tien minuten was Challouk nu de afwerker met dienst: 0-2. De bezoekers beperkten zich daarna tot controleren, de aansluitingstreffer kwam er pas in de toegevoegde tijd.

Deinze heeft na 4 wedstrijden 6 punten, Lommel zit aan 7 punten. Het speelde wel een wedstrijd meer.