63'
Atabey Cicek
63'
3 - 0

Westerlo heeft zich in de ruime middenmoot van 1B genesteld met zijn 3e overwinning van het seizoen. Nieuwkomer Deinze kwam weinig in het stuk voor en had dan ook niet veel op de nederlaag af te dingen.

Niemand in 1B verzamelde vorig seizoen meer punten dan Westerlo, maar dit seizoen liep het nog helemaal niet naar wens. Maar tegen Deinze speelden de jongens van Bob Peeters voor het eerst echt bevrijd.

De bezoekers werden in de eerste helft bijna constant tegen het eigen doel geduwd. Toch was het met een doelpunt uit een hoekschop, een olympisch doelpunt, dat Westerlo op voorsprong kwam. Een week na zijn ploegmaat Brüls (die er door corona niet bij was) lukte ook Van Eenoo dit kunstje.

Het overwicht van Westerlo werd nog voor de rust ook in de score uitgedrukt. Vetokele ontving de bal ter hoogte van de penaltystip en aarzelde niet.

Ook na de rust was Westerlo baas, al viel het nu iets minder fanatiek aan. Iets na het uur maakte Cicek er 3-0 van en verloor Deinze zijn laatste illusies op puntengewin.

Door de zege komt Westerlo met 14 punten naast Deinze en Lommel. RWDM heeft op de 3e plaats 1 punt meer.

Westerlo-Deinze 3-0