Ga naar de inhoud

Zanevska slaat zich ook voorbij Sasnovitsj (WTA 35) op weg naar halve finale in Hamburg

Zanevska - Sasnovich

Maryna Zanevska (144, crown7)
Aliaksandra Sasnovich (82, crown4)
6
1
4
7
2
5

Maryna Zanevska (WTA 72) heeft zich op het WTA-graveltoernooi in het Duitse Hamburg verzekerd van de halve finale. Onze landgenote versloeg de Wit-Russische Aliaksandra Sasnovitsj (WTA 35) na een beklijvende tweesetter met 6-4 en 7-5.

Maryna Zanevska (WTA 72) blijft op haar elan doorgaan op het WTA-toernooi van het Duitse Hamburg (gravel/251.750 dollar). 

 

In de kwartfinales rekende ze af met het Wit-Russische vierde reekshoofd Aliaksandra Sasnovitsj (WTA 35). De spannende partij liep na 1 uur en 37 minuten af met 6-4 en 7-5 in het voordeel van Zanevska. 

 

Onze landgenote, het zevende reekshoofd op Duitse bodem, moet op weg naar de finale voorbij de winnares van het duel tussen de Amerikaanse Bernarda Pera (WTA 81) en de Tsjechische Katerina Siniakova (WTA 96) zien te geraken.   

 

Voorlopig telt de Belgische met Oekraïense roots één WTA-titel. Vorig jaar schreef ze het WTA-toernooi in het Poolse Gdynia op haar naam.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Twitter). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.