• home
 • video
 • pas verschenen

  Goffin stunt tegen Nadal op ATP Cup, België is wel uitgeschakeld

  Kwartfinales ATP Cup

  België 
  Spanje 
  einde
  1
  2

  België zal niet de eerste winnaar zijn van de gloednieuwe ATP Cup. Sander Gillé en Joran Vliegen verloren in de kwartfinales tegen Spanje het beslissende dubbelspel. Vooral in de supertiebreak was Rafael Nadal, die eerder op de dag verloor van een heel sterke David Goffin, net iets te sterk voor onze landgenoten.

  Kwartfinale ATP-Cup: Spanje - België

  1. 20 uur 19.

   Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://www.youtube.com/watch?v=aUsxjLqVLkU
  2. 20 uur 19.

   Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://www.youtube.com/watch?v=0OJC2mU1nXc
  3. 17 uur 41.
  4. 15 uur 08. Gillé en Vliegen halen het niet. Sander Gillé en Joran Vliegen zijn er niet in geslaagd om België te kwalificeren voor de halve finales van de ATP-Cup. Nadal en Carreno Busta waren in drie sets te sterk voor onze landgenoten.
  5. 13 uur 17. Het dubbelspel beslist over een plaats in de halve finales. Sander Gillé en Joran Vliegen nemen het daarin op tegen Nadal en Pablo Carreno Busta.
  6. 12 uur 13. Goffin - Nadal in een notendop:. David Goffin begon voortvarend aan de wedstrijd. Met dapper en agressief tennis stelde hij Rafael Nadal op de proef. De Spanjaard zag hoe de Belgische nummer 1 de lijnen opzocht en hem te grazen nam. In de 2e set krikte Nadal zijn niveau op. Met 4 games op een rij zette hij Goffin onder druk, maar die plooide niet. Goffin maakte het knap af met een ace in de tiebreak: 6-4, 7-6 (7/3).
  7. 12 uur 10. David Goffin wint voor de 2e keer in zijn carrière van Rafael Nadal. In 2017 klopte hij hem al eens op de Masters. Goffin won toen in 3 sets.