Van Uytvanck: "Als Clijsters fit is, verwacht ik heel veel van haar comeback"

  Volgend jaar staat Kim Clijsters (36) weer op het tennisterrein. Op deze pagina bundelen we het nieuws over haar comeback voor u.

  Fase per fase

  1. 14 uur 22. "Clijsters weet wel een balletje te slaan". Ook voor Alison Van Uytvanck (WTA-63) kwam het nieuws over de comeback van Kim Clijsters als een donderslag bij heldere hemel. Wat verwacht zij ervan? "Ik was erg verbaasd toen ik het nieuws hoorde", zei ze na haar verloren kwartfinale in Hirshima. "Clijsters is zeker een aanwinst voor het Belgische tennis. De verwachtingen zijn hoog, maar ze weet wel een balletje te slaan." .
  2. 14 uur 21. Op technisch vlak twijfel ik er niet aan dat Clijsters op het allerhoogste niveau terug kan keren. De grote vraag is of haar lichaam het aankan. Als ze helemaal fit is, verwacht ik er heel veel van." . Alison Van Uytvanck.
  3. 13-09-2019.
  4. 21 uur 09. Sabine Appelmans: "Denk dat Kim Clijsters de beste speelsters nog aankan".

   Sabine Appelmans: "Denk dat Kim Clijsters de beste speelsters nog aankan"

  5. 21 uur 06. Karl Vannieuwkerke: "Niveau vrouwentennis is achteruitgegaan".

   Karl Vannieuwkerke: "Niveau vrouwentennis is achteruitgegaan"

  6. 20 uur 56. Ik kan de generatie van Kim vergelijken met de huidige generatie en ik denk dat ze niet zal moeten onderdoen. Volgens mij zal Kim heel snel weer meegaan met het huidige niveau. Ik kijk er enorm naar uit om Kim weer op het circuit te zien. Kirsten Flipkens bij MNM.
  7. 20 uur 41. Jonge tennisspeelsters: "Leuk om weer te supporteren".

   Jonge tennisspeelsters: "Leuk om weer te supporteren"

  8. 20 uur 40. Johan Van Herck: "Ze gaat voor de prijzen spelen".

   Johan Van Herck: "Ze gaat voor de prijzen spelen"

  9. 20 uur 23. Kim Clijsters kondigt totaal onverwacht nieuwe comeback aan.

   Kim Clijsters kondigt totaal onverwacht nieuwe comeback aan

  10. 18 uur 54. Heel wat toernooien staan ongetwijfeld te popelen om Kim Clijsters uit te nodigen. Ivo Van Aken (technisch directeur Tennis Vlaanderen).
  11. 17 uur 26. Een comeback na enkele jaren naast het circuit en 3 kinderen... wat een uitdaging! Ik wens je veel succes, Kim! Justine Henin.