Ga naar de inhoud
Gillé en Vliegen veroverden een week geleden ook al de ATP-dubbeltitel van Bastad in Zweden.

Gillé en Vliegen winnen 2e ATP-dubbeltitel in een week

 zo 28 juli 2019 17:25
Swiss Open Gstaad
Philipp Oswald (53)
Filip Polášek
Sander Gillé
Joran Vliegen
einde
4
set 1
6
3
set 2
6

Na het ATP-toernooi van Bastad in Zweden hebben Sander Gillé en Joran Vliegen ook het ATP-toernooi van Gstaad in Zwitserland gewonnen. In de finale versloeg het Belgisch duo de 1e reekshoofden Philipp Oswald en Filip Polasek in 2 sets.

Na 57 minuten tennis op het Zwitserse gravel moesten 1e reekshoofden Oswald en Polasek het hoofd buigen voor het Belgisch Davis Cup-duo Vliegen en Gillé. In set 1 had de Belgische tandem voldoende aan een break om de set te winnen. In set 2 was het bij de 1e matchbal al meteen raak voor onze landgenoten. 

 

Gillé en Vliegen zijn bijzonder goed op dreef in het dubbelspel. Vorige zondag wonnen onze landgenoten het ATP-tornooi van Bastad in Zweden, vandaag pakten ze in amper een week tijd hun 2e ATP-titel op het gravel van Gstaad in Zwitserland.

 

Voor Gillé (28) en Vliegen (26) is het in totaal hun 2e ATP-toernooizege. Eerder wonnen de Limburgers samen ook al 13 Challengertitels. 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.