Ga naar de inhoud
Serena Williams
Serena Williams heeft maar één match kunnen spelen in Rome.

Internazionali BNL d'Italia

Serena Williams moet passen voor een nieuwe Sister Act

 di 14 mei 2019 18:15
WTA-Rome (Ita): 2e ronde
Serena Williams (276, 10)
Venus Williams (170, Wild card)

De tennisliefhebbers in Rome zullen geen duel tussen de zussen Williams te zien krijgen. Serena trekt zich geblesseerd terug uit het graveltoernooi in de Italiaanse hoofdstad.

"Ik moet het ternooi verlaten met pijn in mijn knie", reageert Serena Williams (WTA-11), die de fans zal missen. "Rome is een van mijn lievelingstoernooien. Ik concentreer me nu op mijn revalidatie en hoop jullie volgend jaar allemaal terug te zien of binnenkort op Roland Garros."

 

Serena Williams moest het in de tweede ronde opnemen tegen haar zus Venus (WTA-50), die in de eerste ronde met veel moeite Elise Mertens had verslagen. De Amerikaanse zussen zouden mekaar woensdag voor de 31e keer treffen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

In Rome was Serena Williams bezig aan een terugkeer na twee maanden afwezigheid, ook al door een blessure aan de linkerknie, maar de comeback loopt dus niet van een leien dakje. In de eerste ronde won ze wel nog van de Zweedse speelster Rebecca Peterson (WTA-64).