• home
 • video
 • pas verschenen

  De nummer 1 van de wereld laat zich weer vroeg verrassen

  WTA-Miami (VS): 3e ronde

  Naomi Osaka (3, 1)
  set
  Hsieh Su-Wei (67, 27)
  6
  1
  4
  6
  4
  2
  7
  7
  3
  3
  6

  Naomi Osaka zal het sterk bezette hardcourttoernooi van Miami (VS) niet winnen. 's Werelds nummer 1 verloor in de 3e ronde van de Taiwanese speelster Hsieh. 

  Osaka kan match niet uitserveren

  Miami is dit weekend in een klap twee smaakmaaksters kwijtgespeeld. Na de opgave van Serena Williams was er ook de verrassende nederlaag van Naomi Osaka. De beste speelster van de afgelopen maanden verslikte zich in Hsieh Su-wei, de nummer 27 van de wereld.

   

  De Taiwanese stuurde meteen een waarschuwing uit. Hsieh liep uit tot 4-1, maar met 5 games op een rij haalde Osaka toch de eerste set binnen. En als de Japanse de eerste set wint, wint ze doorgaans ook de match.

   

  Die vlieger ging nu een keer niet op. Bij 5-4 in de tweede set lukte het haar niet om de match uit te serveren. 

   

  "Ik denk nog te veel na", reageerde de 21-jarige Japanse, die het voorbije half jaar de US Open en de Australian Open won. "Ik heb mijn tegenstandster zeker niet onderschat. Misschien onderschat ik eerder mezelf", denkt Osaka, die in haar vorige match Yanina Wickmayer had uitgeschakeld en twee weken geleden ook al vroeg verloor op het toernooi van Indian Wells.

  Kerber verliest weer van "dramaqueen"

  Ook voor de voormalige nummer 1 van de wereld Angelique Kerber is het toernooi van Miami in de 3e ronde geëindigd. Zij moest zich opnieuw gewonnen geven tegen Bianca Andreescu.

   

  De Canadese tiener had haar ook al in de finale van Indian Wells verslagen en dat kon Kerber moeilijk verdragen. De Duitse noemde haar tegenstandster "de grootste dramaqueen ooit".

   

  Andreescu zal het wrst wezen. Zij boekte tegen Kerber haar 31 zege van het seizoen, geen enkele speelster doet momenteel beter.

  WTA-Miami (VS): 3e ronde

  Bianca Andreescu (7)
  set
  Angelique Kerber (25, 8)
  6
  1
  4
  4
  2
  6
  6
  3
  1

  Ferrer stunt nog eens

  Bij de mannen vloog Alexander Zverev (ATP-3) er al uit. De verliezende finalist van vorig jaar verloor in 3 sets van de 36-jarige Spanjaard David Ferrer (ATP-155), die zijn afscheidstournee speelt.

  ATP-Miami (VS): 3e ronde

  David Ferrer (WC)
  set
  Alexander Zverev (7, 2)
  2
  1
  6
  7
  2
  5
  6
  3
  3