• home
 • video
 • pas verschenen

  Krajinovic stuurt Goffin zonder pardon naar huis

  David Goffin (ATP-21) is uitgeschakeld in de tweede ronde van het ATP-toernooi van Indian Wells. Onze landgenoot verloor in twee sets van de Serviër Filip Krajinovic (ATP-113).

  David Goffin keek met Filip Krajinovic een oude bekende in de ogen. De Serviër rekende tot voor kort op de diensten van Thomas Johansson, die nu de raadgever is van Goffin.

   

  Onze landgenoot had dus alle kantjes van Krajinovic moeten kennen, maar botste op de Servische muur. Een maand geleden klopte Krajinovic, die toen nog samenwerkte met Johansson, Goffin al in Montpellier. In Indian Wells werd hetzelfde scenario uitgerold. 

   

  In de eerste set kon Goffin, die vrij was in de eerste ronde, zijn service amper één keer op zak steken. Na liefst vier breaks stond er 6-3 op het scorebord.

   

  In de tweede set had Goffin dan weer een break te pakken, maar hij faalde op de cruciale momenten en kraakte in de slotfase: 6-3 en 6-3. Een gemiste kans voor Goffin, die vorig jaar moest passen voor Indian Wells en dus veel punten had kunnen sprokkelen.