Ga naar de inhoud
Bonaventure mept tegen een bal.
Bonaventure staat in de 2e ronde van het WTA-toernooi in Sint-Petersburg.

St. Petersburg Ladies Trophy

Bonaventure kijkt Bertens in de ogen na zege tegen top 40-speelster

 di 29 januari 2019 17:12
St. Petersburg Ladies Trophy
Ysaline Bonaventure (189, Kwal.)
Katerina Siniaková (40)
einde
6
set 1
4
77
set 2
63

Op het WTA-toernooi in Sint-Petersburg is Ysaline Bonaventure (WTA-148) uitstekend gestart. Onze landgenote klopte in de 1e ronde de Tsjechische Katerina Siniakova (WTA-38) in 2 sets.

2 weken geleden mocht Ysaline Bonaventure voor het eerst proeven van een grandslamtoernooi. Op de Australian Open moest ze toen in de 1e ronde het hoofd buigen voor de Amerikaanse Sacha Vickery.

 

Met die ervaring op zak zet Bonaventure (WTA-148) nu haar beste beentje voor in Sint-Petersburg. Nadat ze de kwalificaties overleefd had, ruimde ze in de 1e ronde de Tsjechische Katerina Siniakova (WTA-38) uit de weg. Na een 1 uur en 40 minuten stond er 6-4 en 7-6 (7/3) op het scorebord.

 

In de volgende ronde wacht de nummer 8 van de wereld: de Nederlandse Kiki Bertens. 

 

Met Alison Van Uytvanck zit er nog een tweede landgenote in de 2e ronde in Sint-Petersburg. Ze plaatste zich ten koste van Kirsten Flipkens en kijkt in de volgende ronde de Wit-Russin Arina Sabalenka (WTA-10) in de ogen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.