Ga naar de inhoud
Kei Nishikori stond in 2014 al eens in de finale van de US Open.

Nishikori wacht op Goffin (?) in kwartfinales US Open

 ma 3 september 2018 20:16
US Open
Kei Nishikori (297, 21)
Philipp Kohlschreiber (269)
einde
6
set 1
3
6
set 2
2
7
set 3
5

Kei Nishikori staat voor de derde keer bij de laatste acht op de US Open. De Japanner had weinig problemen tegen Philipp Kohlschreiber en wacht nu op David Goffin of Marin Cilic.

Kei Nishikori (ATP 21) liet nog geen set liggen op de US Open en daar kon ook Philipp Kohlschreiber (ATP 34) niets aan veranderen. De Duitser maakte te veel ongedwongen fouten om de Japanner in de problemen te brengen.

 

Nishikori staat zo voor de derde keer bij de laatste acht op Flushing Meadows. De Japanner haalde in 2014 de finale, maar verloor toen van Marin Cilic. De Kroaat kan nu in de kwartfinales opnieuw zijn tegenstander worden, tenminste als hij David Goffin opzij kan zetten. 

 

Goffin probeert voor het eerst in zijn carrière de kwartfinales te halen op de US Open. In de onderlinge duels met Cilic staat het 3-2 in het voordeel van onze landgenoot, maar de Kroaat won wel de jongste twee duels. Tegen Nishikori kon Goffin nog nooit winnen.

Tweets:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.