Ga naar de inhoud
Caroline Wozniacki wist niet wat haar overkwam in de tweede ronde.

Grote namen sneuvelen: ook nummer 2 Wozniacki moet opkrassen

 vr 31 augustus 2018 07:25
US Open
Lesia Tsurenko (31)
Caroline Wozniacki (249, 2)
einde
6
set 1
4
6
set 2
2

Na nummer 1 van de wereld Simona Halep moet ook Caroline Wozniacki haar koffers pakken op de US Open. De Deense nummer 2 van de wereld liet zich verrassen door de Oekraïense Tsoerenko.

Wozniacki won in januari nog haar eerste grandslamtitel op de Australian Open, maar van die bloedvorm bleef weinig over in New York. De Deense had het verrassend lastig met Lesia Tsoerenko, die nog nooit van een top 5-speelster had kunnen winnen.

 

Wozniacki liet amper 6 winners optekenen, Tsoerenko, die twee keer medische hulp nodig had voor een pijnlijke armspier, sloeg maar liefst 20 winners. Zo zit het Amerikaanse avontuur van Wozniacki er in de tweede ronde al op.

 

En het is niet de eerste grote naam die sneuvelt op Flushing Meadows. Nummer 1 van de wereld Simona Halep sneuvelde al in de eerste ronde, tweevoudig grandslamwinnares Garbine Muguruza mocht ook al vroegtijdig ophoepelen.

Tweet:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.