• home
 • video
 • pas verschenen

  Kyrgios speelt bal door benen en klaagt over hitte: "Ben geroosterd"

  Met Nick Kyrgios op het tennisterrein valt er altijd wat te beleven. Op de US Open speelde hij vannacht de bal door z'n benen. En hij deed meer dan eens zijn beklag over de hitte. "I am f***ed", vloekte de Australiër.

  Fantasietje

  Nick Kyrgios stond vannacht in de eerste ronde tegenover de Moldavische tennisspeler Radu Albot. In de derde set pakte hij uit met een fantasietje. Kyrgios speelde de bal terug door zijn benen.

  "Ik ben geroosterd"

  New York kreunt onder een vochtige hitte. Overdag flirt de thermometer met 40 graden Celsius. Zelfs voor een Australiër is topsport zwaar in zulke omstandigheden.

   

  En dat liet Nick Kyrgios merken ook. De tweede set liet hij met opzet aan zich voorbijgaan. Kyrgios slofte over het terrein en deed nauwelijks moeite om de ballen van zijn tegenstander te retourneren.

   

  "Ik ben f***ed, mijn benen zijn f***ed", vloekte hij. "Ik ben geroosterd, Ik ben er  f***ing klaar mee, ik kan niet meer spelen."

   

  Kyrgios won de wedstrijd uiteindelijk in 4 sets: 7-5, 2-6, 6-4 en 6-2. In de tweede ronde komt de 23-jarige speler uit tegen de Fransman Herbert. Als hij afgekoeld is en de wedstrijd wint, wacht hem wellicht een affiche tegen Roger Federer.

  "Ik ben f***ed, mijn benen zijn f***ed. Ik ben geroosterd, Ik ben er  f***ing klaar mee, ik kan niet meer spelen.

  Nick Kyrgios