Ga naar de inhoud
Lung
Lisa Lung maakt deel uit van de Belgische vrouwenploeg.

Belgische mannen op het EK

wedstrijden in groep G
BELGIE Servië 2-3
Polen Servië 3-2
Polen BELGIE 3-2

Belgische vrouwen op het EK

wedstrijden in groep C
Wit-Rusland BELGIE 1-3
Hongarije BELGIE 3-0
Hongarije Wit-Rusland 3-0

Enkel de groepswinnaar stoot door naar de kwartfinales.

EK tafeltennis: Belgische mannen- en vrouwenteams stranden in groepsfase

 do 5 september 2019 17:18

De Belgische tafeltennissers hebben op het Europees kampioenschap voor landenteams in Nantes de groepsfase niet overleefd. Enkel de vrouwen kon een wedstrijd winnen.

Fase per fase

17:14

Geen troostprijs voor de mannen

De Belgische mannen hebben ook hun 2e en laatste groepsmatch verloren, tegen Polen. Het werd een spannende bedoening. Nuytinck verloor zijn 2 enkelduels, maar Lambiet en Allegro trokken de score toch gelijk. Het duel Lambiet-Badowski moest over de winst beslissen. Het werd een spannende vijfsetter die op 15-13 eindigde in de slotset. De mannen zijn uitgeschakeld.
17:13

Ook vrouwen uitgeschakeld

De Belgische vrouwen moesten op een stunt van Wit-Rusland hopen om door te stoten naar de kwartfinales, maar Hongarije liet niets liggen (3-0) en gaat als groepswinnaar door.
17:12

Dit trickshot uit de match tussen Spanje en Frankrijk willen we jullie niet onthouden.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
04/09/19
17:01

Hongarije maatje te sterk

De Belgische vrouwen hebben hun 2e en wellicht laatste duel op het EK verloren. Hongarije liet niets liggen in de rechtstreekse confrontatie. Margo Degraef, Lisa Lung en Nathalie Marchetti konden geen match winnen. Enkel bij een verrassende nederlaag van Hongarije tegen Wit-Rusland kan België nog doorstoten naar de kwartfinales.
03/09/19
21:45

Wel succes bij de vrouwen

De Belgische vrouwen zijn beter aan hun EK begonnen dan de mannen. Ze klopten in hun eerste duel Wit-Rusland met 3-1. Lisa Lung (ITTF-124), de nummer 1 van ons land, trok tweemaal aan het langste eind. Ook Margo Degraef won haar partij. Alleen Nathalie Marchetti beet in het zand. Morgen volgt een duel tegen Hongarije.
18:01
Donderdag nemen de Belgen het nog op tegen Polen. Enkel de eerste van elk van de acht poules stoot door naar de kwartfinales.
18:00

Wat beelden van de wedstrijd

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
17:58

België opent met nederlaag

Cedric Nuytinck heeft ons land geen eerste zege kunnen bezorgen op het EK. Hij won in het openingsduel tegen Servië wel zelf zijn twee wedstrijden, maar de andere spelers hadden minder succes. Florent Lambiet verloor met 3-1 van Karakasevic. Robin Devos (ITTF-90) ging met 3-1 onderuit tegen Marko Jevtovic (ITTF-277). De vijfde en beslissende match, tussen Lambiet en Peto, werd met 3-2 gewonnen door de Serviër.