Ga naar de inhoud
Merry
Olivia Merry (r) was onstopbaar bij Nieuw-Zeeland.

Red Panthers zijn niet opgewassen tegen Nieuw-Zeelandse Merry

 zo 2 februari 2020 08:45
Nieuw-Zeeland
einde
4-1
België

De Belgische hockeyvrouwen hebben geen gunstig vervolg kunnen breien aan hun eerste zege in de Hockey Pro League. Nieuw-Zeeland had zich goed hersteld van het tikje van gisteren. Olivia Merry nam alle Nieuw-Zeelandse doelpunten voor haar rekening.

Na 2 gelijkspelen en 1 zege hebben de Red Panthers voor het eerst kennis gemaakt met de nederlaag in de Hockey Pro League. Dat kwam voor een groot deel door Olivia Merry, maar misschien ook wat door henzelf.

 

De Panthers kwamen op nogal curieuze wijze op voorsprong door een goal van Abi Raye. Maar na de rust werd die voorsprong ingeleverd tegen de weliswaar sterk spelende Nieuw-Zeelanders.

 

Merry maakte 2 strafcorners en ook nog eens 2 velddoelpunten om de eindstand op 4-1 vast te leggen. De Red Panthers keren nu terug naar België, omdat de ontmoetingen met China voorlopig uitgesteld zijn door het Corona-virus.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.