za 26 januari 2019 21:31
Argentinië
2-0
België

De Belgische hockeyvrouwen zijn de Hockey Pro League begonnen met een nederlaag. Ze moesten zich neerleggen bij de efficiëntie van Argentinië.

Argentinië begon als grote favoriet aan de match. Argentinië werd op het voorbij WK 4e, België is het laagst gerangschikte land dat deelneemt aan de Pro League.

Na 12 minuten kwamen de Argentijnse vrouwen op voorsprong en met een penaltycorner in het derde quarter werd de eindstand op het bord gezet: 2-0.

Nochtans deden de Red Panthers de thuisploeg in het vierde kwart heel wat pijn. Op enkele penaltycorners waren de Belgen dicht bij de eerredder en een alleenstaande Versavel miste ook onbegrijpelijk aan de tweede paal. De Panthers mogen Argentinië met opgeheven hoofd verlaten.

Nelen: "Tevreden hoe we als team gespeeld hebben"

14:06
14:06
14:05
Een week na de Red Lions beginnen ook de Red Panthers aan hun avontuur in de Hockey Pro League. Ze beginnen met een wedstrijd in Argentinië.