• home
 • video
 • pas verschenen

  Eagle op laatste hole brengt Thomas Detry nog naar vierde plaats

  De golfers zijn nog een beetje blijven hangen in Cyprus. Thomas Detry eindigde net als vorige week in de top 10. Hij werd 4e in een speciaal format.

  Cyprus Showdown

  1. 17 uur 45. Eagle op slothole brengt Detry op 4e plaats. Thomas Detry blijft de toptiennoteringen aan elkaar rijgen. Met een ronde van 67 slagen is hij vierde geworden in de shootoutfinale van de Cyprus Showdown golf.  Detry werd uit koers geslagen door een double bogey op hole 7 en bogey op hole 8, maar gaf niet op. Met onder meer een eagle op zijn laatste hole eindigde hij als vierde. Het is in 2020 al zijn 6e ereplaats in de top 10.  .
  2. 17 uur 44. Jonge Schot MacIntyre wint. Robert MacIntyre heeft de eerste Cyprus Showdown gewonnen. De Schot had de beste slotronde in huis in het speciale format waarbij de iedereen op 0 aan de slotronde begon. Voor de 24-jarige MacIntyre is het de eerste zege op de European Tour. .
  3. 08-11-2020.
  4. 16 uur 50. Detry haalt de finale. Thomas Detry heeft zich op de valreep kunnen plaatsen voor de slotdag van de Cyprus Showdown. Onze landgenoot legde zijn derde ronde af in 68 slagen, net genoeg voor de finale: 19 golfers strijden zondag voor de zege, de scores worden weer op 0 gezet. .
  5. 10 uur 49. Thomas Detry heeft zich met een tweede opeenvolgende ronde van 66 slagen vlot geplaatst voor de eindfase op het Cyprus Showdown. Hij moest deze ochtend zijn tweede ronde nog afwerken en sloot die af op een gedeelde vijfde plaats. .
  6. 07-11-2020.