• home
 • video
 • pas verschenen

  Italiaan verpest verjaardagsfeest van Nederlander op Belgian Knockout

  Het Belgian Knockout-golftoernooi heeft dit jaar een Italiaanse winnaar gekregen. Guido Migliozzi klopte in de finale feestvarken Darius van Driel. Thomas Detry zette met een 13e plaats de beste Belgische prestatie neer in 's Gravenwezel. Thuisspeler Thomas Pieters eindigde op de 76e plaats.

  Eindfase Belgian Knockout

  finale Migliozzi (Ita) -3 Van Driel (Ned) +1
  halve finales Havret (Fra) +1 Van Driel (Ned) -1
    Ferguson (Sch) par Migliozzi (Ita) -3
  kwartfinales Southgate (Eng) -1 Van Driel (Ned) -2
    Havret (Fra) -3 Siem (Dui) +2
    Wiesberger (Oos) -1 Migliozzi (Ita) -2
    Ferguson (Sch) -1 Green (Mal) par

  Ruim verslag van het Belgian Knockout-golftoernooi

  Fase per fase

  1. 17 uur 20. Detry beste Belg. Thomas Detry zet met een 13e plaats in de eindrangschikking de beste Belgische prestatie neer op de Rinkven-golfclub. Kevin Hesbois eindigt op de 38e plaats, thuisspeler Thomas Pieters vindt u pas op de 76e plaats terug. .
  2. 17 uur 17.
  3. 17 uur 16.
  4. 17 uur 15. Italiaan Migliozzi klopt Nederlander Van Driel in finale. Guido Migliozzi heeft de voorbije dagen het stabielst gespeeld. In de finale verpest hij het feest van Darius van Driel. Het feestvarken verliest op zijn 30e verjaardag met +1 tegenover -3 voor de Italiaan. Migliozzi (22) boekt zijn 2e zege in de European Tour. Eerder dit jaar zette hij de beste score neer in Kenia.
  5. 02-06-2019.
  6. 21 uur 41. Kevin Hesbois, de tweede Belg die zich kon plaatsen voor de knock-outfase, verloor in zijn eerste wedstrijd met twee slagen verschil van de Zuid-Afrikaan JC Richie.
  7. 21 uur 40. Ik ben echt teleurgesteld. Ik speel drie goede wedstrijden, waarin ik slechts één keer in de fout ga en dan ga je onderuit op de op één na laatste hole. Jammer, ik had er op de finaledag willen bij zijn. Thomas Detry.
  8. 21 uur 39. Geen finaledag voor Detry. Thomas Detry heeft nipt naast een ticket voor de kwartfinales gegrepen. Onze landgenoot begon goed aan zijn eerste duel en klopte de Fransman Adrien Saddier met twee slagen verschil. Ook de Australiër Wade Ormsby moest wijken na drie birdies op een rij van Detry. Maar de Maleisiër Gavin Green gunde Detry geen plek op de finaledag. .
  9. 01-06-2019.