Oostende sluit competitie af als leider en start play-offs tegen Charleroi

  Oostende heeft zich op de slotspeeldag verzekerd van de poleposition voor de play-offs in het basketbal. Bergen eindigt met evenveel punten op plaats 2. In ronde 1 van de play-offs neemt Oostende het op tegen Charleroi.

  Euromillions Basketbal League

  1. 22 uur 45. Foutje! Ivan Maras van Aalst gooit de bal lompweg in de handen aan de scheidsrechter.

   Foutje! Ivan Maras van Aalst gooit de bal lompweg in de handen aan de scheidsrechter

  2. 22 uur 37. Verslag van Oostende - Limburg.

   Verslag van Oostende - Limburg

  3. 22 uur 37. Verslag van Bergen - Aalst.

   Verslag van Bergen - Aalst

  4. 22 uur 37. Verslag van Leuven - Charleroi.

   Verslag van Leuven - Charleroi

  5. 22 uur 36. Verslag van Luik - Antwerp Giants.

   Verslag van Luik - Antwerp Giants

  6. 22 uur 36. Verslag van Mechelen - Brussels.

   Verslag van Mechelen - Brussels

  7. 18 uur 08. Nu de reguliere competitie achter de rug is, gaan de play-offs komende woensdag van start. De kwartfinales worden volgens het best-of-3 format gespeeld, waarbij de ploeg die het hoogste eindigde in de reguliere competitie als eerste thuis speelt. Het schema voor de play-offs Oostende Charleroi Aalst Limburg Antwerp Leuven Bergen Mechelen .
  8. 18 uur 06. Oostende houdt Bergen af op kop. Oostende heeft zich op de laatste speeldag van de tweede fase van de competitie niet laten verrassen door Limburg United (86-63). De kustploeg sluit na de vlotte zege de reguliere fase van de competitie af op kop. Bergen, dat Oostende in de stand op de voet volgt, versloeg Aalst (72-70). In de andere wedstrijden hield Leuven de punten thuis tegen Charleroi (90-83). Mechelen legde Brussels met ruime 109-82 over de knie en Antwerp veroverde de volle buit in Luik (74-89).  .