• home
 • video
 • pas verschenen

  Antwerp Giants buigen het hoofd bij Brussels na twee verlengingen

  In de eerste klasse van het basketbal hebben de Antwerp Giants na twee verlengingen verloren op het veld van Brussels. Leuven-Oostende eindigde op een forfaitnederlaag voor de thuisploeg.

  Fase per fase

  1. Forfaitnederlaag voor Leuven

   De bond heeft niet lang gewacht om zich uit te spreken in de zaak Leuven-Oostende. Die wedstrijd werd gisteren gestaakt omdat het scorebord in Leuven de geest gaf. Leuven krijgt een forfaitnederlaag aangesmeerd, maar heeft wel 48u om in beroep te gaan tegen die beslissing.
  2. Bekijk de spannende 2e verlenging in Brussels-Antwerp Giants

  3. Brussels viert na twee verlengingen

   Brussels heeft de Antwerp Giants na twee verleningen op de knieën gekregen. Na 40 en 45 minuten hielden de twee teams elkaar in balans, maar in de tweede extra periode maakte de thuisploeg het verschil: 86-79.
  4. Brussels - Antwerp Giants 86-79 (n.v.)

   Quarters: 27-15, 15-23, 13-14, 8-11, 9-9, 14-7. Topschutters Brussels: Stevens 20, Walker 19, Lichodzijewski 12. Topschutters Antwerp: Lee 17, Tate 17, Bako 15.
  5. Scorebord in Leuven weigert dienst

   De wedstrijd tussen Leuven en leider Oostende is na drie quarters gestaakt door problemen met het scorebord in de Leuvense SportOase. De kustploeg leidde op dat moment met 50-64.
  6. Bergen zet Aalstar opzij

   Bergen heeft voor eigen volk Aalstar geklopt: 91-81. De thuisploeg was drie quarters lang baas en begon met een voorsprong van 22 punten aan het slotkwart. Daarin kon Aalstar de schade nog wat beperken.