olympische spelen

  nu live

  1. 00 uur 52. De Cats! De Belgian Cats spelen om 3 uur hun tweede groepswedstrijd tegen Puerto Rico. Hun eerste partij wonnen onze dames van Australië. Straks kunt u de match van België uiteraard live op Sporza bekijken. .
  2. 00 uur 40. Het Moment van Karl. Gisteren begon de dag met een fenomenale actie van golfer Thomas Pieters. Karl Vannieuwkerke bombardeert het wondershot van Pieters tot zijn Moment van de Dag. .
  3. 00 uur 36. VS op kop. In de medaillestand prijkt de VS helemaal bovenaan met 38 stuks: 14 keer goud, 14 keer zilver en 10 keer brons. China volgt als mooie 2e met 31 medailles, waarvan 15 gouden. Rusland is 3e met 28 plakken, thuisland Japan heeft er 25. België heeft er tot nu toe 2: zilver voor Wout van Aert en brons voor Matthias Casse. .
  4. 00 uur 23. Kimeli strijdt meteen voor de medailles. Iets om (uiteraard) ook heel hard naar uit te kijken: vandaag schiet het atletiektoernooi uit de startblokken. Isaac Kimeli treedt op de 10.000 meter meteen aan in een wedstrijd om de medailles. Begin mei liep Kimeli in Stockholm nog de tweede Belgische tijd op die afstand, na Mohamed Mourhit. Nog in de avondsessie probeert de gemengde 4x400 meter-ploeg zich te plaatsen voor de finale. .
  5. 00 uur 14. Belgische vrouwen leggen kaarten op tafel. Welke Belgen vannacht (onze tijd) nog allemaal in de arena verwacht worden? De Belgian Cats (3 uur), BMX-ster Elke Vanhoof (3.15 uur), Fanny Lecluyse (finale 200 meter school om 3.41 uur), Emma Plasschaert... Klik op het artikel hierboven en lees wie wanneer aan zet is. .

  Belgen in actie

  Hoofdpunten