Belgen in actie

  olympische spelen

  nu live

  1. 07 uur 49. Inhaalbeweging Plasschaert. Zeilster Emma Plasschaert zet haar opmars voort in de Laser Radial. Onze landgenote finishte in de 6e race als 5e. In de tussenstand rukt Plasschaert op naar de 6e positie.  .
  2. 07 uur 39. Van Uytvanck moet aan de bak. Alison Van Uytvanck heeft de eerste set in de 3e ronde van het tennistoernooi verloren tegen de Spaanse Muguruza. 6-4 is het geworden. Geen nood, Van Uytvanck verloor gisteren de eerste set van Petra Kvitova en keerde daarna nog mooi terug. .
  3. 07 uur 30. Zeilduo Maenhaut-Geurts stijgt opnieuw. Isaura Maenhaut en Anouk Geurts zijn 4e geworden in de 3e race van de skiff 49er FX. In de stand is het Belgische duo opgerukt naar de 5e plaats. De Belgische Spelen-debutanten zagen hun 17e plaats uit de eerste race wegvallen als schrapresultaat. Ze lijken mee te spelen voor een medaille. Met 7 punten volgen Maenhout en Geurts op 5 punten van de Britten Charlotte Dobson en Saskia Tidey en op slechts 1 punt van de Brazilianen Martine Grael en Kahena Kunze, die momenteel de 3e podiumplaats inpalmen. .
  4. 07 uur 25. Overzicht livestreams. Door vertragingen in het schema nog even herhalen wat u in onze livestreams kunt bekijken: - Livestream 1 : nu judo: de kwartfinale met Matthias Casse, daarna badminton met Lianne Tan - Livestream 2 : tennis met Alison Van Uytvanck - Livestream 3 : nu zeilen, vanaf 8 uur duiken vanaf de 10 meter-plank - Livestream 4 : 3x3 basketbal met de Belgian Lions, daarna het live-programma op één met mountainbike voor vrouwen .
  5. 07 uur 23. Casse is weer aan de beurt. Matthias Casse gaat zo meteen aan zijn kwartfinale tegen de Rus Choebetsov beginnen. Bekijk zijn kamp in Livestream 1 . .

  ander sportnieuws