Belgen in actie

  olympische spelen

  nu live

  1. 06 uur 33. Wat kunt u nu bekijken? De livestreams die u op dit moment kunt bekijken: - Livestream 1: judo (categorie van Matthias Casse) - Livestream 2: tennis Van Uytvanck-Muguruza (stilgelegd door regen) - Livestream 3: zeilen (Finn-klasse) - Livestream 4: de live-uitzending op één (vanaf 8 uur: mountainbike vrouwen) .
  2. 06 uur 26. Casse bereidt zich voor op 3e duel. Matthias Casse kampt zo meteen in de eerste van 4 kwartfinales. Zijn tegenstander is de Rus Alan Koebetsov, 8e in de wereld.  Als Casse wint, staat hij in de halve finales. Die sessie begint om 10 uur onze tijd. .
  3. 06 uur 20. Plasschaert schuift op. Zeilster Emma Plasschaert is 6e geworden in de 5e race van de Laser Radial. Daardoor schuift onze landgenote op naar de 8e plaats in de tussenstand. De Noorse Hoest leidt met 17 punten, voor de Deense Rindom met 18 en de Nederlandse Marit Bouwmeester met 26. Plasschaert zeult 35 punten met zich mee. Zo meteen staat race 6 op het programma. .
  4. 06 uur 13. Casse wint ook 2e kamp! Matthias Casse staat in de kwartfinales! Hij heeft de uitgeputte Zweed Pacek met ippon gevloerd. De kamp duurde 7 minuten en 11 seconden. .
  5. 06 uur 11. Casse heeft nog niet gewonnen. Casse moet hard werken. In de reguliere tijd is er niks meer aan de score veranderd. Er zal nu moeten gewonnen worden met een golden score. .

  ander sportnieuws