nu live

  Belgen in actie

  olympische spelen

  nu live

  1. 11 uur 40. Tennis: Zverev olympisch kampioen. Alexander Zverev heeft het olympische tennistoernooi bij de mannen gewonnen. De Rus Karen Chatsjanov had niet veel weerwerk te bieden in de finale: 6-3 en 6-1. Het zwaarste werkje had Zverev in de halve finales al opgeknapt, waar hij Djokovic uitschakelde. Zverev treedt in de voetsporen van Steffi Graf, die goud won voor Duitsland in 1988, en het duo Becker/Stick, die goud pakten in 1992. .
  2. 11 uur 33. Turnen: Andrade springt naar goud. Rebeca Andrade pakt dan toch een gouden medaille mee van de Olympische Spelen. In de allroundfinale moest ze Sunisa Lee voorlaten, maar op de sprong was ze wel de beste, voor de Amerikaanse Skinner en de Koreaanse Yeo. .
  3. 11 uur 28. Overzicht livestreams. In het hockey beginnen de Red Lions er zo meteen aan tegen Spanje, hun kwartfinale kun je volgen op livestream 4 of gewoon op tv, op Eén In het baskettbal zitten Spanje en Slovenië in de 2e helft. Doncic en co hebben een kleine achterstand goed te maken. Volg die wedstrijd op livestream 1 . Wie het vervolg van de toestelfinales in het turnen wil volgen, kan terecht op livestream 3 . Op livestream 2 volgen we de finale van het tennis bij de mannen, tussen Zverev en Chatsjanov. .
  4. 11 uur 10. Hockey: om 11.30 uur België-Spanje. Over een tiental minuutjes schakelen we op Eén/livestream 4 in op het hockey, waar de Red Lions tegen Spanje om een plaatsje in de halve finales bikkelen. .
  5. 10 uur 37. Turnen: goud voor Israël op de vloer. We hebben een exotisch podium gekregen op de vloer bij de mannen. Artem Dolgopyat kreeg exact dezelfde score (14.933) als de Spanjaard Rayderley Zapata, maar dankzij zijn hogere moeilijkheidsgraad gaat het goud naar hem. De Chinees Xiao gaat met brons aan de haal. .

  Hoofdpunten