Belgen in actie

  olympische spelen

  nu live

  1. 08 uur 14. Mountainbike bij de vrouwen. Ook voor Githa Michiels zijn de Olympische Spelen. Zij zal niet meedoen om de medailles in het mountainbike, maar kan ze zich verbeteren in vergelijking met Rio? Volg het nu op  livestream 2  of in het liveverslag hieronder. .
  2. 08 uur . Belgian Lions naar kwartfinales! De Belgian Lions gooien hoge ogen in het 3x3-toernooi basketbal. Polen is in de 7e wedstrijd - de laatste in de groepsfase - met 16-14 voor de bijl gegaan. Vervoort verzekerde het Belgische team met een buzzer beater van de overwinning. De Belgen mogen naar de kwartfinale. Ze maken zelfs nog een kleine kans op een rechtstreekse halve finale, maar zijn daarin afhankelijk van andere landen. .
  3. 07 uur 55. Casse naar de halve finales! Matthias Casse heeft hard moeten werken in de 3e ronde. In de reguliere én extra tijd kon hij noch zijn Russische tegenstander Choebetsov scoren, maar de Rus vocht passief en liep tegen 3 bestraffingen aan. Daardoor verloor Choebetsov de kamp en gaat Casse door. .
  4. 07 uur 49. Inhaalbeweging Plasschaert. Zeilster Emma Plasschaert zet haar opmars voort in de Laser Radial. Onze landgenote finishte in de 6e race als 5e. In de tussenstand rukt Plasschaert op naar de 6e positie.  .
  5. 07 uur 39. Van Uytvanck moet aan de bak. Alison Van Uytvanck heeft de eerste set in de 3e ronde van het tennistoernooi verloren tegen de Spaanse Muguruza. 6-4 is het geworden. Geen nood, Van Uytvanck verloor gisteren de eerste set van Petra Kvitova en keerde daarna nog mooi terug. .

  ander sportnieuws