nu live

  olympische tijdrit

  nu live

  1. 08 uur 22. Geen Biles in de allroundfinale. Simone Biles heeft beslist om te passen voor de allroundfinale in het turnen, waar ze haar titel van Rio dus niet zal verlengen. De Amerikaanse worstelt met mentale problemen en voelt zich niet klaar om op haar best te presteren. Mogelijk komt ze wel nog in actie voor de toestelfinales later op de week. .
  2. 08 uur 18. Evenepoel niet top. Remco Evenepoel is niet goed aan zijn tijdrit begonnen. Bij het eerste tussenpunt geeft hij zelfs een paar seconden toe op Hugo Houle. Dat is niet echt bemoedigend voor het vervolg. .
  3. 08 uur . Evenepoel! Remco Evenepoel is aan zijn tijdrit begonnen. Zet hij een eerste toptijd neer? Bekijk zijn prestatie nu op één en in Livestream 3 . .
  4. 07 uur 54. Synchroonduiken in Livestream 2. In Livestream 2 kunt u tussen 8 en 9 uur genieten van de finale synchroonduiken op de 3 meter-plank. Commentator Michael Van Vaerenbergh geeft duiding bij de beelden. .
  5. 07 uur 53. De Coster moet zich nog reppen. Gabriel De Coster heeft heel veel werk wil hij zich plaatsen voor de halve finales van de slalom in het kajakken. Onze landgenoot, de enige niet-prof in competitie, werd 24e en laatste in de eerste run, nadat hij één poortje had gemist (50 strafseconden) en er twee had geraakt (4 strafseconden). Zijn totaaltijd: 152"94. De leiding is voorlopig voor de Italiaan Giovanni de Gennaro (90"92). Enkel de beste 20 kajakkers gaan door naar de halve finales.  .

  olympische spelen

  Belgen in actie

  Hoofdpunten