olympische spelen

  Belgen in actie

  nu live

  1. 04 uur 02. Reckinger uitgeschakeld met Duitsland. De Duitse hockeydames zijn gestrand in de kwartfinales. Ze verliezen met 0-3 van Argentinië. Zo komt er een einde aan hun toernooi en dat van hun Belgische coach Xavier Reckinger. .
  2. 03 uur 35. Stralende Derwael. Nina Derwael is vandaag al weer ten tonele verschenen. De gouden turnmedaille werd verwacht voor een fotosessie in het olympische dorp. En of ze straalde! .
  3. 03 uur 27. Artuur Peters niet rechtstreeks naar halve finales. In het kajak is Artuur Peters er niet in geslaagd een ticket te veroveren voor de halve finales in de K1 1.000 meter. Onze landgenoot lag gedurende lange tijd in 2e stelling, maar in de sprint moest hij zijn meerdere erkennen in de Tsjech Dostal en de Australiër Green.  Peters wordt opgevist in de herkansingen, zeg maar de kwartfinales. Die kwartfinales beginnen om 5.37 uur. .
  4. 03 uur 06. Vanderelst naar de halve finales! De 3e reeks zit erop. Het was spannend afwachten hoe snel de beste verliezers waren, maar er is goed nieuws voor Elise Vanderelst: ze stoot (nipt) door met de 5e verliezende tijd. .
  5. 03 uur . Weer beachvolley in Livestream 3. In Livestream 3 houden we het bij beachvolleybal. U kunt nu kijken naar Canada-Spanje, een andere 1/8e finale bij de vrouwen. .

  Hoofdpunten

  nina derwael pakt goud!

  jupiler pro league

  voetbal