olympische spelen

  nina derwael pakt goud!

  nu live

  1. 03 uur 27. Artuur Peters niet rechtstreeks naar halve finales. In het kajak is Artuur Peters er niet in geslaagd een ticket te veroveren voor de halve finales in de K1 1.000 meter. Onze landgenoot lag gedurende lange tijd in 2e stelling, maar in de sprint moest hij zijn meerdere erkennen in de Tsjech Dostal en de Australiër Green.  Peters wordt opgevist in de herkansingen, zeg maar de kwartfinales. Die kwartfinales beginnen om 5.37 uur. .
  2. 03 uur 06. Vanderelst naar de halve finales! De 3e reeks zit erop. Het was spannend afwachten hoe snel de beste verliezers waren, maar er is goed nieuws voor Elise Vanderelst: ze stoot (nipt) door met de 5e verliezende tijd. .
  3. 03 uur . Weer beachvolley in Livestream 3. In Livestream 3 houden we het bij beachvolleybal. U kunt nu kijken naar Canada-Spanje, een andere 1/8e finale bij de vrouwen. .
  4. 02 uur 54. Voorlopig goed nieuws voor Vanderelst. In de 2e reeks is er trager gelopen dan in de 1e. Sifan Hassan heeft ze gewonnen in 4'05"17. Zeer opvallend: Hassan kwam in de slotfase van de wedstrijd ten val, maar ze slaagde er nog in haar grote achterstand goed te maken. Als we naar de eerste verliezende tijd in deze reeks kijken, zien we dat de chrono op 4'06"23 staat. Goed nieuws voor Vanderelst, want zij liep dus sneller dan de beste verliezers van reeks 2. Zo meteen gaat de 3e en laatste reeks van start. .
  5. 02 uur 39. Vanderelst wordt 9e. Elise Vanderelst is er niet in geslaagd zich rechtstreeks te plaatsen voor de halve finales van de 1500 meter. Onze landgenote liep tot 100 meter voor de finish mee voorin, maar in de laatste rechte lijn werd ze aan alle kanten voorbijgelopen. Vanderelst eindigde als 9e in 4'05"63. Alleen de top 6 van de drie reeksen en de snelste 6 verliezers stoten door. .

  Hoofdpunten

  Belgen in actie

  jupiler pro league

  voetbal