red lions naar de finale!

  olympische spelen

  Belgen in actie

  nu live

  1. 08 uur 52. Baanwielrennen: wereldrecord én val voor Britse vrouwen. Het wereldrecord van de Duitse vrouwen op de ploegenachtervolging heeft maar 1 dag standgehouden. Groot-Brittannië werd door de VS (met Chloe Dygert) tot het uiterste gedreven: 4'06"748 is meer dan een halve seconde sneller dan Duitsland gisteren. Na de finish botsten 2 Britse vrouwen nog tegen elkaar, maar de schade lijkt mee te vallen. .
  2. 08 uur 39. Livestream 1: baanwielrennen. Op livestream 1 zijn we van het basketbal overgeschakeld naar de wielerbaan in Izu. We komen erin met de ploegenachtervolging bij de vrouwen en straks krijgen we ook nog de ploegenachtervolging én de teamsprint bij de mannen. .
  3. 08 uur 37. Atletiek: TAS verwerpt Belgisch beroep. Het Internationaal Sporttibunaal TAS heeft de klacht van België en Nederland na de 4x400 meter gemengd verworpen. Beide landen hadden een klacht ingediend omdat de VS en de Dominicaanse Republiek ondanks een diskwalificatie toch mochten starten in de finale. "Het panel vond niet dat er sprake was van slechte wil, een voorkeursbehandeling of willekeur. Bovendien was de finale al voorbij en de medailles uitgereikt." .
  4. 08 uur 22. Basketbal: Team USA naar halve finale. De Amerikaanse basketballers hebben na de rust dan toch afstand kunnen nemen van wereldkampioen Spanje: 95-81. De Spanjaarden klampten in het 3e kwart nog een beetje aan, maar de tank was in de slotfase leeg, ondanks de 38 punten van Ricky Rubio. Bij de VS was Kevin Durant met 29 punten topschutter. In de halve finales speelt de VS tegen Australië of Argentinië. .
  5. 07 uur 33. Georgische kogelstoter betrapt. Benik Abramjan moet Tokio verlaten. De 36-jarige Georgische kogelstoter heeft een positieve dopingcontrole afgelegd. Er zijn sporen van anabolica en groeihormoon gevonden tijdens een test buiten competitie, op 31 juli. De voorronde van het kogelstoten is vandaag. Abramjan zal er dus niet bij zijn. .

  Hoofdpunten

  jupiler pro league

  voetbal