olympische spelen

  Belgen in actie

  nina derwael pakt goud!

  nu live

  1. 04 uur 21. Vervaet heeft ook de beste verliezende tijd. Na de laatste reeks kunnen we nu ook zeggen dat Vervaet zelfs met de beste verliezende tijd doorgaat. Knap! .
  2. 04 uur 19. Vervaet naar de halve finales! Goed nieuws voor Imke Vervaet, want nog voor de start van de 7e en laatste reeks weet ze nu toch al dat ze wordt opgevist voor de halve finales. In de 7e reeks komen maar 5 loopsters aan de start, aangezien de Nederlandse Samuel verstek laat gaan. .
  3. 04 uur 11. Imke Vervaet valt net buiten de top 3. Imke Vervaet heeft haar reeks van de 200 meter achter de rug. Onze landgenote eindigt 4e in een persoonlijk record van 23"05, achter Crystal Emmanuel, Beth Dobbin en Elaine Thompson. Alleen de top 3 stoot rechtstreeks door naar de halve finales. Misschien stroomt Vervaet toch nog door, maar dan moet ze zich bij de snelste 3 verliezers scharen. Voorlopig heeft Vervaet de snelste tijd. Er is nog 1 reeks... .
  4. 04 uur 02. Reckinger uitgeschakeld met Duitsland. De Duitse hockeydames zijn gestrand in de kwartfinales. Ze verliezen met 0-3 van Argentinië. Zo komt er een einde aan hun toernooi en dat van hun Belgische coach Xavier Reckinger. .
  5. 03 uur 35. Stralende Derwael. Nina Derwael is vandaag al weer ten tonele verschenen. De gouden turnmedaille werd verwacht voor een fotosessie in het olympische dorp. En of ze straalde! .

  Hoofdpunten

  jupiler pro league

  voetbal